OPEN | Over OPEN
15284
page,page-id-15284,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
image-6

Over OPEN

De wereld van patiëntenparticipatie

OPEN is opgericht door Ramona Kanters.

 

Na jaren veel ervaring opgedaan te hebben in de gezondheidszorg kwam ze bij toeval in aanraking met patiëntenparticipatie en heeft gezien hoeveel er op dit terrein nog te winnen is.

 

Helaas zijn er nog steeds mensen die de patiënteninbreng onderschatten of er met een beperkte blik naar kijken. OPEN is erin gespecialiseerd om patiëntenparticipatie zo vorm te geven dat alle partijen ervan profiteren. Dit is volgens ons de enige manier om patiëntenparticipatie de plaats te geven in de zorgketen die het verdient.

 

Al onze opdrachtgevers beseffen hoe belangrijk en krachtig patiëntenparticipatie is. Door het inzetten van de drie-eenheid, bestaande uit pharmaceutische bedrijven, artsen en patiënten worden de problemen en verbeterpunten in kaart gebracht en daarmee de zorg geoptimaliseerd, wat ten goede komt aan alle drie de partijen voor nu en in de toekomst.

trinity [80924]

Onze kracht

Patiëntenparticipatie is dé tool om de zorg te optimaliseren.

OPEN levert patiënten die gediagnosticeerd zijn op alle ziektebeelden en aandoeningen.

0%
De patiënten zijn zorgvuldig gescreend.

Aan de hand van diverse selectiecriteria en doelgroepprofielen komt de selectie tot stand.

0%
OPEN staat in nauw contact met de desbetreffende patiëntenorganisaties.
0%
Constructieve antwoorden op bestaande en onbeantwoorde vraagstukken.
0%
OPEN zet de ervaring en beleving van de patiënt in.

De patiënt zal verhuizen van de reservebank naar een basisplaats en weet hiermee iets te betekenen en verbeteren in de zorg. Dit heeft een positief effect op het ziekteverloop.

0%
Door te lezen, luisteren en voelen, treedt OPEN in de wereld van de patiënt.

De expertise van OPEN schuilt hem in het vertalen van deze gegevens naar de opdrachtgever en geeft hiermee inzicht in de gevraagde patiëntenpopulatie.

0%
Logo-MOA-website

Bedrijfslid van de MOA

Center for Information Based Decision Making & Marketing Research

De naam zegt het al… OPEN staat open voor alles om de zorg op wat voor manier dan ook te verbeteren. Dus, heeft u een vraag? Neem gerust contact op, wij gaan graag met u kijken hoe we uw vraagstuk samen tot een goed eindresultaat kunnen brengen.

 

Contact